Lekuk di dada

Salam nak tanya anak sy ad lekuk dekat dada mcm dlm gmbr ni Harini hari ke 25 n anak sy mcm dan kahak yg buat dy x selesa untuk menyusu..nak tanya normal ke tak ye mcm ni? Ni ank nom 2 yg sulung x pernah plk mcm ni jadi sy x brp nak tahu..waktu hari ke 20 misi dtg rumah sy ckp dgn misi tu dada ank sy berlekuk..n misi tu tgk pahtu dy kata normal n suruh sapu minyak je..tapi hati sy ni mcm x sdp sbb blh kata seminggu dh mcm ni x baik2

Lekuk di dada
8 Các câu trả lời

sis klau anak tu nampak pelik terus pegi hospital cek jgn dgr org ckp normal ke apa selagi kita xcek dgn doktor yg pakar . Naluri ibu tu sentiasa betul klau hal2 ank xsehat ni jadi jgn tangguh2 bawak gi klinik/hospital cek klau xde apa2 baru kita boleh tenang lagipun ank tu masih baby risau tkut kenape2

Alamak, lain kali jangan refer nurse mommy. Terus refer dengan doktor. Bawa pergi klinik. Bila ada lekuk di dada, tak normal ya.