Nipple sakit tapi dah period

Salam... Nak tanya... Ade x sape2 pernah alami mcm saya..... Seminggu sebelum period sakit nipple x boleh nk pegang lansung.... Pastu sye dh period 2 hari... Tapi nipple masih sakit.... Sye ad bace, kalo sakit breast nk period, sakit tu akn hilang bile hari pertama period kan... Tapi sakit sye x hilang2... Masih x bleh nk sentuh.... Ade x yg pernah mcm sye ???#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Pernah sampai period habis

1y trước

Boleh jadi. Tp kalau awk tak sedap hati, check shj upt tau walau lepas period tu. Boleh jadi tu bukan period, tu bleeding. Tp kalau negative, period lah tu tp dia keluar sikit sbb hormon