Air Liur

Salam hi. Nak tanya, ada tak yg air liur byk sgt keluar? Baru buang taksampai brp saat penuh balik dlm mulut. Benda ni buat sy susah tidur. . Ada ubatnye ke?

5 Các câu trả lời

Akak kena mcm ni dik...start pregy 6 week smp lah 4 bulan..mmg seksa sgt time tu dah ludah ada balik..tisu takyah citer lah baper banyak kotak pakai sbb tak larat nak meludah.en somi belikan tisu tesco tak mahal sgt buat stock.nak sembang dgn org pun tak boleh..pregy ank lelaki dua2 tak mcm ni..ank no 3 ppuan pun kena mcm ni 5 bulan stop sendiri dgn skrg ni akak pregy ank no 4..scan girl2😆..pun air liur keluar..alhamdulillah skrg dah 8 bulan takde kluar lagi..

4y trước

Sama2..amin🤲

Saya kena macam ni masa awal2 preggy . Dalam 2 bulan sampai laa 4 bulan , time tu saya morning sickness terok tak makan sebab muntah je . Alhamdulillah masok 5 bulan alahan hilang teros hilang jugak semua tu

Baby kat dlm lapar sis. Kita tak rasa lapar tapi baby lapar. Dulu sy mcm tu. Tak faham2 kenapa. Bila sy kerapkan makan dlm kuantiti kecil..setiap 2 jam memang dah takde dah. Baby tak cukup makan tu. Sis cuba dulu.

4y trước

Ohyeke? Sbb sy mmg kurang makan sbb muntah takboleh bau makanan. Ni baru ok sikit tp asyik keluar air liur. Mungkin lah kot ye dia lapar. Thank u ye

Try makan jeruk pelam tu seketoi dua. Mana tahu air liur banyak keluar sebab nak makan benda masam2? AHahaha gurau sis

Sama laa sy pn