Pantang dirumah flat

Salam, nak tanya ada tak yang duduk rumab flat time berpantang? Saya akan bersalin tak lama lagi & akan berpantang dirumah mak saya rumah flat lvl 3, ramai cakap tak digalakkan naik turun tangga time berpantang takut jahitan terbuka.. betul ke ? Sbb saya no choice..

1 Trả lời

Kalau no choice x pe… just slow2 je mse naik turun tu.. tpi sian kt awk la sbb akan turun naik tangga hari2 .. sbb dlm masa 2 minggu akan pergi klinik check kuning baby kn…bab jahitan terbuka tu depends juga… sy x lasak juga.. rumah x de tangga pun.. nk ke bilik air un dekat… tpi jahitan terbuka.. kne jahit kali kedua… trauma juga la sbb kne jahit 2 kali… n ramai kata skrg bnyak kes jahitan terbuka…pdhal kite dah jaga habis dah…

9mo trước

Sama je dua2 sakit.. tapi jahitan paling bagus bagi sy jahit satu2… sbb bila 1 tu tercabut yg lain tu masih ada lagi… bila bersambung2 ni bila hujung dia reput… makin tarik2 lama2 terbukak besar sebelum luka bercantum…