Pregnant lepas keguguran

Salam n hi, mommies boleh share x, tips jaga kandungan kedua. Kandungan pertama sy gugur (7week++ time tu) buat dnc bulan 5 this year. Hrini cek guna clear blue ,positive. alhamdulillah, I'm happy but nervous at the same time. #bantusharing #pleasehelp

Pregnant lepas keguguran
1 Trả lời

Tahniah awk... awk kena Bnyakkan rehat.. Jgn ankat benda berat2.. Jgn jln laju2.. Nk duduk pn pelahan2.. Dan Mkn pn awk kena jga okey.. Sy doakan semoga awk dn baby sihat selalu.. ♥