Jantina baby - bulan 5

Salam n hai mommies. Nak tanya, if doktor bagitau jantina bayi pada bulan ke 5, accurate x ye?..

2 Các câu trả lời

Kdg2 x jugk sis. Mcm saya 4kali dktr asyik tukar2 inform pasal jantina. Ini pergi checkup dkt KK. Tp saya bersalin dkt hsptl swasta, so last checkup before bersalin, baru dktr ckp, baby girl sbb nampak clear jantinanya.. hahaha

Jantina scan ni tak semestinya accurate. Byk kenalan n fmly sy sdri ms mengandung scan berkali2 kata A, last paling scan pun tetap A. Last2 yg keluar B. Janji ank sihat, mak sihat.