KOS BERSALIN HOSPITAL S.ALAM NORMAL/CAESAR

salam mumyys ,nak tanye pendapat hosp s.alam camne ye kos baik normal n czerr pastu ade depo x? cerr sharee bilik kelas bape² n bape malam bape ringgt ye? sbb kite frst bby mmys xde plgman ,mohon share yg bersalin dekat HSA

1 Trả lời

Assalamualaikum iqa, Fee charge untuk czer/normal macam hospital kerajaan yang lain. Kalau ikut pengalaman kawan haritu dia bersalin, bilik kelas berapa tak boleh pilih (kecuali kalau ada kosong), suami tak boleh masuk LR (PKP). Kalau czer sekarang hosp gov wajib depo 😂 boleh survey2 dekat sini https://hsas.moh.gov.my/caj-bayaran.html