Minyak kelapa dara

Salam mummy² semua..sye nk tnye,minyak kepala dara boleh diamalakan seawal kandungan berapa minggu?

1 Trả lời

Pada sy, vco ni tak penting. Sebaiknya tak payah la beli. Membazir. Supplement msa mengandung tu yg penting. Sy pernah ambik vco masa first pregnant. Yala, ibu mana yg tak takut kena gunting, tak takut miss v terkoyak. Alamatnya, sy buat la senaman perineum untuk elak gunting kononnya. Sekali masa beranak mmg kena gunting pun wlpn baby kecik. Xda ampun2. 😂 kononnya lg, melebatkan rambut bayi. Takda lembatnya. Lebat lagi rambut baby sy yg kedua sbb xda ambik vco. Ni semua nasib. Haha. Xda fakta pun vco ni bgs utk preggy mom. Baik teruskan ambik obimin, zincofer, n etc tu sja.

4y trước

jdi myk kelapa dra xmembantu mcm yg duk ikln dlm fb. tidak koyak. hb jdi naik.