Anak umur setahun

Salam mummy smua,harap ada yg sudi jawap soalan saya..sya nak tanya ada tak mummy yg pernah anak umur setahun tiba² xnak menyusu badan,bila d suakan susu anak mesti bpaling klau tak pun dia masuk kan juga dalam mulut dia tapi bukannya nak hisap susu d gigitnya pula puting kita..lepas tu bila malam pula xnak tdur kat tilam nak trus²an dlam buaian smpai ke pagi,klau d bagi turun dri buaian msti menangis..seblum ni anak xpernah mcm ni..normal ke semua ni adakah perubahan anak ni hnya sementara dan akan balik asal mcm sbelum ni??sya dah xthu nak buat apa..!

1 Trả lời

waalaikumsalam ,, kadang tuh dia ade terasa gn kita .. dia merajuk k ? cer pujuk elok2 sebelum tidur cuba dodoi dia kejab sembang2 gn dia .. kadang tuh kita nampak benda tuh simple je tapi anak rasa benda tuh istimewa .. saya penah rasa pengalaman tuh .. cuba dulu ehh ..