puasa hamil 25w

Salam mummy smua... Bulan puase ni ramai ke yg blh tahan, dan ramai ke yg xbpe blh tahan? Kadang2 perut ade sakit belah kiri..dan kadang2 ngeras,sakit bahagian bwh perut...

2 Các câu trả lời

Saya tak puasa hari hari jugak sis, kalau baby mengeras sis better makan. Tu tanda baby lapar & stress 😊 takleh tahan jangan paksa ya sis makan je hehe

Kalau tak boleh tahan, baik jangan puasa sis. Fikirkan perkembangan bayi juga :)