PERUT MENGERAS Salam/Hai.. Nak tnya biasa ke perut mengeras belah kiri kadang2 tak selesa n sakit.

pregy 17minggu.. #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

sama la..sy pun 16w hari tu ada rase sakit perut belah kiri tapi bila tanya kwn2 & family dorang kata normal perut tengah meregang tu. kalau nk kepastian blh tanya doktor atau nurse bila appointment nanti.

sye pn tgh mengeras belah kiri skrg... sis mengeras lg ke ? rase mcm ade bende plk belah kiri ni.... 16weeks skrg... scan 2 hari lepas doc xde detect ape2 plk... cuma low placenta je...

5mo trước

Skang dah msuk week 21.. time baring kdang2 ade mengeras juga.. tp baby semua okey..