Berpuasa semasa hamil

Salam mummy's semua..boleh share pengalaman berpuasa semasa pregy??sy bru 1st time pregnant n sekarang 2nd trimester, so nk tau jgk keadaan mummy2 lain yg berpuasa semasa kehamilan ni..ok ke or mcm mn nk tau baby kita ok ke x klu kita berpuasa

1 Trả lời

kalau xde rase sakit perut..badan or terhidrat blh je terus berpuasa..mkn mknn y bnyk nutrisi mse sahur ngn bbke..mcm sy dlu d kira mudarat..mase 30 mnggu lbh tu dtg contraction n bb x begerak sbb terhidrat dn xmkn

3y trước

klau bb sis aktif sis puase lh..klau bb x begerak xde respon ble kite gerakkan tu mcm biasa2..cpt2 bbuke..same2