air liur

Salam mummy semua. Sesiapa masa preggy ada masalah air liur banyak tak. Benda ni akan ambik msa yang lama ke nak hilang atau awal2 pregnant je. Jadi tak selesa nak bercakap dan mulut pun asyik meloya je ?

1 Trả lời

Pernah juga dengar air liur banyak masa pregnant. Tapi orang kata dia akan beransur hilang, mungkin sebab selera makan pun kurang awal-awal pregnant ni kan.

5y trước

Harapnya sbb nk teln pun ada yg melekat je kat tekak. Tu yg rsa meloya je