Buang air besar berdarah

Salam, hi mummy semua. Saya pregnant 13 weeks soalan yang saya nak tanya pada mummy semua kalau kita buang air besar keluar darah. Apa patut mummy semua buat ? Atau ada yang berpegalaman macam ni tak ? Dah dua hari saya jadi macam ni. Terima kasih mummy semua 🖤

2 Các câu trả lời

terus pergi hospital. saya yang kluar lendir+darah sikit je, terus pergi hospital then terus bersalin masa tu jugak. alhamdulillah, baby sihat.

pergi hospital