Anak nursing strike x nak susu 😭

Salam mummy.. anak dah masak hari ke 5 x nak susu, direct atau botol 2 2 x nak.. semalm hampir 7 jam baru nk susu tu pun time mamai n 2oz sahaja.. saya risau dehydrate saya bg susu guna syringe sambil main.. boleh ke mcm tu mummy? Risau nanti jadi x pandai isap botol pulak.. share pengalaman n cara mummy handle please 💕 much appreciated 🥰

3 Các câu trả lời

awak saya ada masalah yang sama , hm dah ada cara tak ? sbb skrg baby ta nak susu badan dgn botol dan ada kuning

7mo trước

Bby kuning mmg kuat tidor sis kena kejut setiap 1-2 jam bg susu. good luck mummy.. moga dipermudahkan 💕