Susu formula bayi 2bulan

Salam mummy semua nk tnya..susu apa yg mummy guna utk anak ii yg oky n boleh share pngalamn x susu tu..ank sy kuat sngt menyusu..sy just nk beli susu formula utk backup time ank sy meragam susu x cukup..tp sy akan dahulu kan bf laa..memang kena try n error cuma nk thu mummy ii guna susu apa elok utk ank mummy..#firstmom #bantusharing

3 Các câu trả lời

Anak sy, mula2 okay dngn susu frisolac HA, lps berpuluh tin pkai tiba2 strt cirit birit then tukar pda similac.. Still juga cirit birit terus bawa jmpa dr n dr suggest tukar pada susu kambing atau soya. Alhamdulillah Susu kambing sesuai. Dr ada ckp anak sy alahan pda susu lembu.

baby saya kuat menyusu tapi serasi dupro je since nb sampai now dah 4m. pernah try snow, s26, frisolac ar, lactogen, dutch baby etc, tak serasi.

3mo trước

Ooo tq mummy sudi share

Anak saya guna enfalac gentlease

3mo trước

Thankyou mummy sudi share🫶🏻