suami isteri pjj

Salam hi mummy. Ade x mummy2 kat sini yg pjj dgn suaminya. Sbb suami kerja jauh luar negara dan mummy tggal kat rumah family. Sy ada anak sorg dan preggy anak kedua. Suami dpt kerja baru di riyadh. Mungkin akan jarang sgt berjumpa. ? bila preggy ni mmg emo sikit. Sbb anak first smua suami jaga anak scnd ni suami xde kat sebelah.

3 Các câu trả lời

Sy pun pjj dgn suami. Ada anak 5 thun dan 3 tahun dan sy alahan penat sgt. Sy lah hntar skolah, sy cri mkn, sy jg urus rumah. Kdg klau penat, sy biar je rumah terabur. Kdg ksian ank skip skolah sbb maknya x larat.

sye pjj dgn suami. ad anak 3y9m dgn 2y6m and skrg tgh preggy anak yg 3rd. sye jgk mngasuh

hehehe sy pjj..bersalin nnty pon tak taw dia ada ke tak..

5y trước

4/4/2020..hehehehhee