Cuba TTC slps kematian anak

Salam mummies sekalian, saya nak tnya pendapat. Anak saya meninggal dlm perut bulan june lepas pada 38 weeks 2 days. habis je tempoh nifas, check jahitan bawah dah kering, benang pun dah reput, saya mencuba semula smpai ke hari ni. tapi asyik dpt result negative je. kalau siapa2 ada tips utk cpt lekat, harap bole share dgn saya. saya kahwin dlu 18.8 tapi kali pertama bersama dlm bln 9 dan pregnant anak pertama bln 10.

1 Trả lời

Blh tahu knp anak 1st meningal tu? Blh share? Tips tu, kena slalu bersama, check waktu subur, minda kena rilex jgak tau. X pyh stress² memikirkan sgt. Enjoy, insyaAllah ada hasilnya nnt..

5y trước

Allahuakbar.. Innalillahiwainnailahirajiun. Anak syurga. Xapa mommy, dh takdir. Semoga dikurniakan baby lg slps ni.. Aamiin. Bykkan berdoa jgak ye, mudahan dpt baby cepat. ☺️