Bayaran hospital gov

salam momy2 semua, sy mengandung anak sulong jd sy nk tau agak2 nye berapa kena sediakan payment utk hospital gov bersalin secara normal erk.

11 Các câu trả lời

Sy 1mlm je kt wad 3,bayaran xsmpy rm50. Anak no 2 sy masuk wad sbb termakan najis masa kluar .then kne tahan 5hari untuk follow up antibiotik,cas bayaran rm190 mcm tu la,tu siap makmal smua. Alhamdulillah bersalinkn anak 33 smua senang,1mlm je duduk wad

Bayaran untuk brsalin kt hosp gomen nie murah je..bawah rm50 klu xde masalah apa2..bettr saving lbh skit la if ada masalah..tp mmg xmahal mcm swasta

Saya 27/9 haritu rm18 aje, ward class 3, hospital wanita & kanak kanak kl 😊 selesa sgt setaraf swasta

5y trước

Betul. Nurse dkt ward pun ramah je. Alhamdulillah tga sakit pun tak terasa sakit sgt..

Saya bayar rm38 utk sehari. Bersalin normal. Wad kelas 3. Caj trmasuk CTG,makmal dll. Murah dan selesa.

Xmahal pon tp spare ja rm100..sy msa anak 1st dlu rm43 yg 2nd ni murah plak rm38 ja

Ni caj utk bilik wad... Tgk hospital... Lain2... Klu caj bersalin normal murah jek...

5y trước

Suami dh gred 41... Pakai gl jek dh bleh dpt class 1... Tp klu penuh 1class kena booking, sementara tu dduk la mna kosong...

time saya rm120 sbb duduk bilik kelas pertama . normal . kalau czer tak tahu sis

5y trước

tak lah sis .

time sy dulu 100... tu pun dok ward lama . bilik sempit. skrang xtau la

Sy punya rm53. Sb duk hosp dekat 6hari je.. Normal juga..

Sy x smpai seratus pon..