contraction

Salam momy sume nk tnye lau da semalaman kite sakit cm nk period tu tapi xkua tnde mcm drh or air ktuban lg cume sakit tu dtg kerap2 da 38 weeks ade kmngkinan nk deliver ke?ptut ke gi hosptal ke tgu tnda dulu

2 Các câu trả lời

Contraction pun one of tanda nak bersalin ye ibu . Masa saya bersalin saya cuma alami contraction je on 38w 1d . Lepas bukaan dah cukup doc sendiri yang tolong pecahkan air ketuban . Darah pun tak de turun . Bersalin 38w 2d .

So kne gi hospital ke ni sis