cirit birit

salam momy smue..nk tnye la normal ke msok 35 minggu kerap cirit birit..shri dkt 4 5 kli membuang..ade x yg sme mcm sye..hrini hri ke 3 sye cirit birit..

9 Các câu trả lời

Saya pun Sama tapi cirit birit saya Tu takla cair, stil berketul 😂. Dlm satu hari 2 3 kali membuang. Ntahlah, baca org cakap tanda awal nak bersalin, serial org berbeza. Sis try Tanya doc.. mcm saya Rasa sakit perut, pinggang pun takda. Jalan pun still maintain. Tak sabar tunggu baby kluar tapi yala, tanda takde lagi 😞

Sy pernah nk dkt due, p hospital doc bising sbb tkt kte dehydrated, kene tahan. Sy OK je x dak pape tp LG 3 ari nk due doc nk pantau & sy ada gdm on diet.

Sy pun dah 2 ari sakit perut. Tapi belah pagi je. Masa tdo. Smlm ada hasil. Arini just memulas je. Kandungan dah 38w4d. Xtau la tanda bersalin ke apa😁

Macam tanda2 nk bersalin. Kawan saya share experience dia, 1 hari sebelum bersalin, dia cirit birit. Tapi experience setiap org mungkin berbeza beza

Kwn sya pernah alami mcm ni sis... Tanda dia nak bersalin.. tpi better sis pge cek dlu..

Tanda2 nk bersalin tu sis.. Sy pun dh start cirit birit.. Kandungan kt sama sy 35w 5ari

Perkara biasa ketika mengandung sakit perut.

Better check with doctor ya

tanda2 awl shj tu sis..