Batuk, terkucil, senak di peranakan

Salam moms. Sy batuk smpai terkucil sikit. Lepas tu ada rasa senak2 sikit di peranakan. Tak terlampu senak pun, cuma ada laa rasa tu. Tp xde discharge apa2. Normal tak ye? Batuk sy xteruk pun, bukan sakit tekak. Jarang2 jd geli tekak. Tq moms 🥰 #ingintahu

1 Trả lời

Normal awk. Selagi xde apa2 bleeding smua tu normal. Sy pn selalu jg batuk atau ketawa then terkucil skit dan mmg akan rasa senak skit dekat bawah perut tu. Dah nak masuk 5bln ni selalu sgt bgtu.

2y trước

terkucil tu tanda pelvic floor lemah. kena selalu buat senaman kegel. boleh tgk youtube cara2 nya. sbb benda ni pun libatkan ibadah. & tak syok juga asyik nak tukar panties.