Cara hilangkan batuk ada tak

Hai mommies, saya ni dah hampir sebulan batuk berkahak. Yang stressnya setiap kali batuk, mesti terkucil sikit, jenuh laa.. Sangat tak selesa..

7 Các câu trả lời

Sy guna madu kelulut.. mkn pg n mlm sbelum tido.. lpas mkn madu kelulut jgn minum or mkn da.. tu petua sy buat la.. alhamdulillah ank2 da setahun lebih xbatuk truk n dmm… klu btuk plg lama 3hari je demam pun sama.. sy pun amalkan.. mcm ank sulung sy ada penat.. so lpas amalkan mmg nmpk la dia tu pyh la nak cek in.. sllunya btuk je kompom msuk ward

Sama sis sampai kene pakai pad ☹️ masih mencari solution pada batuk ni tak baik2 lagi mcm2 dah try huhu

Saya pun mcmni.. husband belikan pisang so hari2 la makan pisang tu now dah tak batuk/kahak dah

7mo trước

mesti cuba ni, tq sis

Sy fikir sy je yg batuk sampai terkucil 😅 sy dh almost smggu batuk tp now tgh beransur pulih

7mo trước

kan, tak pasal-pasal kena pakai pad. now dada pun rasa ketat, tak nampak tanda nak baik lg 🥲

Sama la saya pn batuk terkucil.. Sebelum tido mesti kene tukar seluar sbb x selesa 😂

cuba perah limau nipis then campur dgn kicap. ni petua dari mymom kalau batuk berkahak

boleh makan ubat batuk jenama bena expectorant. sesuai untuk ibu2 hamil..