Mastitis, Puting Luka Dan Breast Abcess

Salam moms. Ada siapa2 ada pengalaman kes ni tak. Saya mengalami kes ni tapi belum lgi breast abscess cuma mcm dah rasa satu bagian tak boleh cair dgn tuam. Rasa stress dan sedih sgt. Saya dalam pantang 2 minggu. Lahir normal. Dah mkn antibiotics doc bagi hari 3.?

1 Trả lời

Sy pernah picit keluar mcm cheese susu tu. Picit lg, tersumbat. Then sy picit je smpai xde tersumbat tp tekstur mmg mcm cheese. 😭

5y trước

Xjumpa pn. Sy keluarkan je sbb perasan selalu bengkak balik bila keluwrkan. So satu hari Tu sy try picit smpai betul2 xde ketulan. Dh lama dh. Baby pn dh setahun 5 bulan. 🤭