Nampak Kantung jew

Salam mommy,normal ke kandungan 7 week,tp scan nampak kantong jew. Sedih sangat rasa,tadi scan doc kata ada kantong jew. Tunggu lagi 2 week doc suh scan lagi. Risau sangat sebab dulu pun macamtu,10 week scan kantong jew pastu gugur. X sangup rasa nk hadapi kalau kandungan x menjadi lagi?

23 Các câu trả lời

InshAllah doa yg baik2 ye sis. Sama mcm sy jgak, ank 1st. Bru 8mnggu. Nmpk kantung je. Harap2 smua nya baik2. Aminn InshAllah

Waalaikumussalam mommy . Doa yang baik² yee mommy . Semoga segala urusan awak dipermudahkan yee . aamiin

5y trước

aamiin. sama² mommy ✌

Think positive sis.. Saya 7w 3day da nmpk heartbeat semua.. InsyaAllah ade tu.. Asid folic jgn lupaa

Mcm sy sis scan doc ckp nmpak kantung ja.. Rasa sedih sngat2.. Lagi 2 minggu doc suh dtg scan balik

5y trước

Insyaallah mudah2an ada rezeki buat kita..

In shaa Allah, saya doakan semoga kandungan menjadi. Sabar ye kak 😌

5y trước

Aamiin..tq yunk😊

Semoga dipermudahkan ya sis. Doa yg baik2, in Shaa Allah. Jaga diri 😊

5y trước

InsyaAllah sis..terima kasih ye😊

Mcm adik ipar..awal lg dia scan nmpk kntung je..9 mggu scan lg bru ok

5y trước

Insyallah sy doakan smuanya baik2 Dlm bby dan ibu dilindungi allah aamiin..

jgn sedih2. 8 mggu nampak kantung tu normal. tggu 10 mggu

Salam sis... Repeat scan 9minggu ok ke.....

5y trước

Waalaiikumsalam..Alhamdulillah..lpas 2 week scan smla dh nmpk baby dh

sabar yer sis.. untuk setengah orang ia normal sis

5y trước

InsyaAllah sis