Scan tak nampak

Hi mommies, normal ke kandungan 7 week tp bila scan still xnmpk? Doc suruh dtg scan lg 2 mnggu. Rasa risau ?

6 Các câu trả lời

normal sis. mcm saya ikut kiraan period dengan kandungan mmg jauhh beza sebab cycle panjang. sebab tu scan xnmpak pon. so kena pergi next 3 weeks for scan. Sis just keep makan acid folic je yee. InshaAllah semua okay 😊

Normal sis. Sy pun masa dtg klinik Dr scan x nmpk apa tp UPT +ve. Dr ckp nnt scan lg 3Weeks. Alhamdulillah dpt dgr degup jantung baby time scan week10 tu😍

normal 7weeks keatas susah nak nampak melainkan 17weeks keatas

normal sis...insyaallah semuanya selamat

Normal sis. .

normal dear.