baby

Salam mommy... Nk tanye nii... kalau baby demam kita kne buat apa eh??? Baby bru umur 1buln 14 hari

9 Các câu trả lời

Kerapkan lap bdn bby.. Monitor suhu bby... Kalau terlalu tggi trs refer hospital... Pastikan jugak bby mnyusu mcm biasa.. Aktif... Nafas sperti biasa.... Kalau x refer hospital... Lebih 3 hari xbaik2 jgk refer hospital... You

Waalaikumussalam.. Baby sy kne demam, slsma, batuk mase 35 ari. Kena kerap kn tuam dgn kain lembap, n mandi air lemon. Alhamdulillah xsmpi 2ari suhu da normal. Cume tgl slsma je lg ni..

Masih baru lagi umurnya, bw ke klinik sis. Tgk doc ckp ape, sementara tu mandikan bayi dgn air lemon suam, kerap lap badan bayi dgn kain basah.

Kerap tuam dgn tuala basah, monitor suhu, jgn bg tinggi sgt klu tinggi cpat2 bawa jumpa doc

.. pergi hospital terus. Mcm baby saya skrg 2 months old, kena admit sbb tiggi demam..

5y trước

Baik kak.. Alhmdulillh demm dh turun

g hospital sis. jangan tunggu baby baru sebulan tu.

5y trước

okay! tc

Boleh mndi air lemon k??

Pergi klinik sis.. Jgn tunggu lg.

Bawa ke hospital dgn segera.