masalah batuk

Salam hi mommy.. I'm pregnant 30weeks now..but ada mslh batuk yg sgt teruk sejak dr 1 mggu lps till now xbaik2 lg.any suggestion or advice.. bleh ke ambil ubat batuk? Or ada any aternatif lain yg x memerlukan ubat..plz suggest..tq

1 Trả lời

Sis boleh amal minum air suam kurangkan minum manis or stop sementara. jangan hala kipas or aircond kt dada or muka. Mungkin membantu. Ubat batuk mmg saya tak berani nak makan time preggy. Tu jelah saya amalkan