scan 2D blh pcaya ke?

Salam mommy,blh share pgalaman scan msa preggy? Sy scan mase week 21 ,2D scan, doc kata mcm girl... dia tgok ada 2 line dekat alat sulit baby tu,tp sy tnya cnfirm ke? Dia xberani nak cnfirmkan baby girl? ,masa sblm scan sy berharap nk boy sgt2, dgar doc ckp girl mcm kcewa sikit,tp lpastu balik rumah dh happy sangat2 nak anak girl pulak ,penangan tgok baju baby girl kt lazada murah2 ,comel2. Tak kisah laa girl or boy,yg pnting sehat, cuma sy xberani nk beli baju baby,risau silap? ,anak first ni, takde experience. 1.Nk scan lagi sekali ke ,bhaya tak scan byk kali utk baby? 2.brapa % blh pcaye pada scan 2D?

2 Các câu trả lời

Klau nak lg terang nnt try scan 28w keatas, xda kesan apa2 pun klau balik2 scan

Better nanti buat details scan..