Sy risau ?

Hii mommies..sy nak tnya la, is it normal kalau ade tompokan darah warna coklat di panties..sy baru 5w3d tp ni first time la nampak td masa nk solat..sbb spanjang pregnant belum pernah lg jd kt sy..mohon pendapat mommies yg lain

2 Các câu trả lời

Saya dulu masa awal preggy pun ada spotting. Banyak macam dah last day period. Keluar 2 3 kali juga. Warna coklat. Tapi sy tak pergi clinic. Sy just baca je dalam internet, dia cakap proses telur nak melekat dekat dinding rahim. So akan ada sedikit pendarahan. Tapi, kalau mommy risau, sila ke clinic. Check dengan doktor.

Btter g klinik scan sis..