BARANG & KEPERLUAN BABY

Salam mommy2 semua..nak mintak tolg listkn barangan yg diperlukan utk sambut kelahiran baby berserta kuantiti...cth kain lampin perlu brp pcs..tkut trlbh beli @ trkurg beli #firstbaby #5month

2 Các câu trả lời

Tuk new born beli skit je sis..nti topup kmdian..sbb newborn pkai kejap je..bby cpt mmbsr ... Barut bby sy bli memula 10 pstu topup lg bile dia msuk 2bln sbb berpeluh nk3 skrng musim pns

5y trước

Most wlcme😉✌mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Contoh list dr internet.. Boleh jg search kat bahagian artikel apps asian parents ni 😊