Gatal kulit

Salam mommy2 semua. Saya nk tnya normal ka klau kulit jd gatal2 camni sbb saya pregnant anak pertama so xbrapa tau sgt.Nk tnya dlm ni mommy penah jadi gatal2 x?

Gatal kulit
5 Các câu trả lời

wsalam . samela siss . saya pun pregnant anak pertama .ad gatal smpai berkuping jd kering kulit . kdg² merah . tapi yg pelik jari kelingking satu je buat hal gitu 😂 tanya dokter enzema ke ,dokter kata biasa tu hormon ..

Saya pon sama lah hahah, saya dekat bahagian ketiak ingat strech mark skali tengok biji2 risau jugak doklah garu sebb gatal rupenya bile tanya dr die ckp takde ape ape masalah pon hehe.

sis kita smaa . saya bru masuk 10w . ya Allah dia punya gatal smpai berdarah garu garu . kaki tangan gatal . kjp ok kjp dia dtg gatal tu . tatau nk buat cmne dah .

hi sis sy pun pnah gatai2 mcm ni..satu badan..dr kata normal mungkin sbb hormon sis try beli calamine lotion untk sapu dkat tempt2 gatai..rasa better nanti..

normal sis.. sy dari anak first sampai second, gatal gatal bdn.. 😅 hormon tu sis..

8mo trước

first boy, second girl