38 Weeks (05082020)

Salam Mommy2 Semua 🤗 Nk Tnya Agak2 Nie False Contraction or Btl2 Punya Contraction 😓, Sbb Pg Td Dh G Hosptl Sbb Ade Keluar Lendir Wrna Coklat Je + Sakit Pinggang + Sakit Dkt Bahagian Bwh, Sekali Doktor Check Ckp Laluan Tak Buka Lg, Dia Suh Balik Dlu, Nie Lps Dh Balik Rse Sakit Tu Dtg Balik 😣 Skng Xtau Nk G Hosptl Ke Tak Sbb Was2 😥 #firstbaby #augustbaby2020

38 Weeks (05082020)
6 Các câu trả lời

tadi sy terkomen x tau pula post ni dah lama. sy ckp yg sy punya pglmn mungkin sama mcm sis. pun kena suru pulg sbb 2cm. sekali tunggu 3 hari xda apa2 juga terus lari p hosp sbb xsbr lgpun tkknlh xda bukaan. baru 3.5cm tapi sy pilih stay. tau2 mlm tu pcah ktbn dan jm 3:21am lahir😂😂😂

Saya pun baru nampak post ni. Dah lama rupanya. Apa2 pun, tahniah dah selamat bersalin 😊💕

sis tggu dlu..biasa klu kuar drh ni otw nk buka jln

4y trước

tq sis for komen 😄, tp saya dh bersalin awl bln 8 hr tu post nie dh lama dh 😅

ohh bru prsan..sy lahir bby 2/8

baru nak komen hehe

ni app apa ya