38weeks2days

Salam mommy2 semua, doakan saya cepat bersalin dan mudah bersalin ❤️ semoga semua nya berjalan dengan lancar untuk saya dan mommy2 yg bakal lahirkan anak 😍 saya takde tanda2 lagi setakat ni ☺️ due saya 20/7/2020 😘

2 Các câu trả lời

Sy due 21/7/2020 sis ..2/7 ade kluar lendir cmpur drh pastu pegi hospital dokter cek jaln bru buka 1cm then dokter suh balik dlu klau sakit sgt bru dtg balik

4y trước

Dekat rumah lg ni ..masih usaha bg jln buka ..tp dh tak ada tanda² nk bersalin..hehe

Waalaikummusalam.. Amin2.. Saya due 19/7 ada gdm, still tak ada tanda2 besalin.. Semoga urusan bersalin kita dipermudahkan yaa.. Amin2

4y trước

Ameen Ya Rabbal Alamin ❤️