overdue date

Salam mommy2 .. Saya dh 40 week 5 hari Anak first .. sy Masih tak Rasa ap2 tanda nak besalin normal ke ye Rasa stress nervous sedih bila org Tanya xbsalin2 n kena admit 3 Hari ja lagi ni 🥺ptg2 sy jln2 exercise pun xrasa ap lg .. tp scan stiap 3 Hari air ketumban n bby ok je alhamdulillah . Ad tak mmy2 pngalamn mcm sy . Normal ke ye or any tips ??

2 Các câu trả lời

sy anak sulung 41weeks. secara induce alhamdulillah okay aje. hujung2 ni momy jgn fikir banyak sgt. doa aje yg baik2.