Period lepas bersalin

Salam hi mommy2.. nak tanya sy dah habis pantang 1hb lepas. first period sy start 10hb selama 8 hari (10hb-17hb) then 22hb period sy datang semula sampai harini. btw, sy belum ambik apa2 perancang. normal ke period tak teratur lepas brsalin macam ni? #1stimemom #ingintahu

1 Trả lời

Normal. Sy pun lepas habis darah nifas, gap 4 hari dtg pulak period. Lepas 2 minggu dtg period lagi sekali. Then sy ambik pil perancang. Terus tak datang period sampai sekarang.

3y trước

oh okay. hairan jugak la nak kata period tak habis keluar tapi dah 8 hari period😅 so normal la eh.. okay sis tqq😉