Cara utk cepat bersalin

Skrg sy dh nk masuk 35w.. Nnti 36w, doc ckp akn bg surat utk serah diri kt hosp pd 38w.. Doc ckp, sy x boleh deliver lebih dr 38w. Soalan sy, ade x cara utk bg cpat brsalin? Mksd sy, klau boleh sy xmau induce.. Klau boleh nk contraction tu dtg sndiri sblum tarikh induce. Boleh ke? Klau boleh, cmne ye caranye?

2 Các câu trả lời

sis cubaa berjalan byk, bdn kna sntiasa aktif, bila solat, msa sujud bg lama skit, bykkn doa nabi yunus 😊 semogaa dipermudahkan ye 😄

5y trước

amiin , mudah2an .

bnykkn berjln n naik tangga