Craving

Salam mommy semua...Saya craving jeruk sangat2...nak2 nak pregyy ni..baby baru 12w3d. Jadi saya buatlah jeruk sendiri guna garam dan gula je..mangga muda rendam air garam 3 hari pastu buang air garam cuci dan rendam air gula 1 hari ..siap hehe saya makan sikit2 je...tapi curi2 makan jugak hmmm...bahaya tak pada baby..??? setakat ni takda keluar lendir coklat2 atau darah...tapi saya takut...hmmm..risau takut baby nape2?

2 Các câu trả lời

k lmk I'll llasaln ak mtovhiTug v I ruk and I'll lppzololqoouä see daaa SQ q aq we za xm