Bedung anak

Salam mommy semua..korang bedung ank korang sampai brp Bulan? Ank sy dh 3bln Masih tidur berbedung

5 Các câu trả lời

Anak sy 5 bulan nak masuk 6 bulan, bulan ni masih berbedung. Kalau tak, tak boleh tidur 🤣 Tapi makin lama bedung tu makin longgar, tangan pun keluar slow-slow 🤣🤣

1y trước

comel je tgn kluar slow2😂😂

Selagi baby nak takpe je sis. Kalau nak cerai bedung try slow slow. Tiap baby tak sama sis, follow je apa yang anak sis dan sis selesa 🫶🏻

wslm..selagi bby selesa dibedung,x apa sis.... ank 1st sy,sampai 5bulan pun masih tidur bernedung...klu tak,dia mudah terkejut

Anak saya sekarang 5 bulan lebih masih berbedung sbb dia sendiri yang nak 😂

sy 2bln sy tk bedung dh .sarung tgn pun mlm je guna .