Berpantang masa raya

Salam mommy semua,duedate saya hujung bulan 3 ..raya pulak 10/4 ..so macam mana nak handle tetamu yer waktu pantang tu ?saya tggal dgn suami dan anak sulung saya jer ..mil/fil,adik bradik ipar smua mesti nak dtg tngok cucu😅 tfikir jugak larat ke nak masak waktu pantang tu😅#pleasehelp #ingintahu

16 Các câu trả lời

Sy 31-3 smgu nk rya.. Tp nsib lah sy pantg d rmh mak.. 🤗Hah alang² sroh jew trtmu bwak kuih rya smbil lwat bby😙