Berpantang masa raya

Salam mommy semua,duedate saya hujung bulan 3 ..raya pulak 10/4 ..so macam mana nak handle tetamu yer waktu pantang tu ?saya tggal dgn suami dan anak sulung saya jer ..mil/fil,adik bradik ipar smua mesti nak dtg tngok cucu😅 tfikir jugak larat ke nak masak waktu pantang tu😅#pleasehelp #ingintahu

16 Các câu trả lời

samaa..sy 31mac duenya . mmg x sempat nak raya.... xpa..tunggu org dtg bawa duit raya utk baby ja..hahahaha ..

Kalau saya memang takkan sediakan apa2. Saya akan enjoy waktu berpantang saya sebab ni recovery process saya.

beli siap2 air kotak utk tetamu, mknn siapkan kudap. Tetamu kena paham tuan rumah tgh bpantang

Saya pun due hujung bulan 3 tahun depan. Tengah fikir nak beli ke tak baju rayaa. Hehe

sama laa sy hujung bln 3 tak balik kpg tahun ni😊

Sy due sblm puasa. Raya ke tak. Sama je. 😂😂