Baby berkahak

Salam mommy semuaa..nak tanya baby sya baru 23 hari..tapi sia mcm ada kahak tapi dia tak selesema..bilaa dia bernafas ke apa mcm org selesema..katanya air ketuban belum hilang lagi? Betul ke? Ada tips tak nak buang kan mcm mna? #bantusharing #seriusnanya #firstmom

2 Các câu trả lời

Salam. Saya tak pasti sebab apa sebab anak Alhamdulillah tak mengalami. Cuba mommy refer doc apa cara selamat untuk keluarkan kahak newborn. Moga diberi kesembuhan buat anak

refer doc kk bgtau masalah , nnt kena check klu normal okay ja , mcm ank sy umur 21hari bunyi tu dah seminggu dah , refer doc pun kata normal nnt hilang sndiri .