Barang Baby

Salam... Mommy semua... Nak tnye... Seeloknye beli barang baby usia dlm kandungan berapa ye baru bole beli? #FirstBaby

2 Các câu trả lời

sy 6buln.. beli je awal xder msalh ap pon.. hehehe.. klau beli awal xdee pening2 kepala dh.. lagi satu t dh 7,8 buln dh xlarat nk bjlan.. sy yg 6buln lebih niy pon xlarat nk jalan dh.. kaki rasa tebal je pingang sakit..

5y trước

xder ap lah memg lah orng tua2 kte xelok beli awal.. mngrut je awak.. tu semua tuhan yg tntukn..

Selalunya 7 bulan. Sebab takut tetiba keluar awal (pramatang). So, x ada la kelam kabut nanti.