Twin

Salam mommy semua.. Nak tanye sape pernah pregnant twin.. Berapa weeks scan baru nmpak..

10 Các câu trả lời

Anak 3&4 twin. Scan 9w nampak 2 kantung repeat scan 14w confirm 2 heartbeat & 2 janin..baby 5&6 pun twin tp satu gugur masa 11w tggal 1 now da 37w. And finally its a girl..doakan semuanya baik2 dan dipermudahkan ye..btw xde tips utk twin tp maybe genetik saya ngan kakak pun kembar..and husb side pun ada kembar..

5y trước

Alhamdulillah segalanya puji bagi Allah swt

Biasa nak puaskan hati 3 bulan baru scan baby. Mcm saya first twin 3 bulan baru scan, itu scan yang pertama. Terkejut dan Alhamdulillah sekarang dah 1 tahun lebih daaa. 😅😅

6 week 1 kantung...9 week plus check ada 2 heartbeat.. doktor check semula in case terdengar jantung ibu sekali..11week confirm kembar..😅

saya masa mula pregnant dokter scan tak perasan sangat,bile scan dah 4 bulan baru dokter perasan ade 2 beby.

Adik sy 11week da bole nmpk 2 jantung.. xtwu klo ade yg lebih awl

5y trước

oo yeke.. ok2 tq sis♥️

Sy time 6weeks doc scan nampak 2 kantung...

2minggu dah nmpk 2kantung..

Bestnya twin 😍😍

5y trước

Alhamdulillah... alahan pun jd 2x ganda skrg😂

Saya 12w

best nya twinn

5y trước

Alhamdulillah sis.. ♥️