rumah kebajikan/perlindungan

salam mommy semua. nak tanya siapa2 yg tahu rumah kebajikan/perlindungan untuk perempuan mengandung luar nikah area kedah atau berdekatan dan mungkin tahu dimana yang paling terbaik. saya dah nak masuk 5 bulan?

2 Các câu trả lời

Rumah perlindungan nurul hana... bila sy tlg sis google itu keluar.. stay strong.. try cari and call... moga Allah membantu sis

5y trước

tq sis. moga awak diberkati Allah dunia akhirat❤️

Sis. Awk ada dpt rumah perlindungan ke? Sy sedang mencari. Dh 7 bulan pregnant

4y trước

baitus solehah tapi kat johor. harap dapat membantu dan dipermudahkan semua