Nak tanya

Salam mommy semua.. ade sesape npk ke..??sy dah lewat 8 hari.. ke sy test awal sgt..psal bdn xsdap sgt sejak akhir² ney..ke upt tu rosak??slalu line cmtu naik ble dah lepas 1 jam..pg td sy test tgu dlm 10 mnit..line cmtu naik..+ve ke x tu ye..slalu lau line cmtu org ckp evapline.. sy tgu 10 mnit je td.. ??sy guna upt murah je tu.. bli on9..

Nak tanya
56 Các câu trả lời

Aritu cd 29 dpt + kn opk..skang depo brapa da...try opk kot sama terang gk positiv la tu klu upt lambat deteck sbb aritu lambat dpt 0 kan..

5y trước

Xpe sama2 blaja..sy dlu gitu gk..cuba try opk pekat x..sbb tkot upt lambat deteck.pikir positiv insyAllah ada je rezeki tu..

Cek semula minggu depan. Amik air kencing pertama awal pagi ye. Insyaallah kalau ada rezeki tk kemana

Try guna clear blue digital, jelas sikit and boleh agak dah week berapa. Saya dulu guna yang tu lahh

Tak perlu tggu 10 minit. Line kedua patut muncul selepas letak urine. Takpe, cuba try test lg 🤗

tggu lg seminggu sis then test lagi.. mcm sye jugak..skrg sye dah pregnant 5 minggu..

Cuba test 2week lwt period. Stgh org lwt bbrp ari period pn da naik. Brgantung hormon hcg sis.

Bila digelapkan gambar ni.. Ada nampak line kedua yg samar sgt2... Boleh jadi positive nii..

Adalah lebih baik pergi klinik.. Takut2 hormon haid xnormal... Kalau ada rezki inshaallah

2line tu... Sis cuba check lgi selepas subuh firts buang air kecil... Tu mcm sy dulu...

Nampak macam ada... Sebab diana 1st time buat gitu lah... Nampak tak. Nampak gitu