Nak tanya

Salam mommy semua.. ade sesape npk ke..??sy dah lewat 8 hari.. ke sy test awal sgt..psal bdn xsdap sgt sejak akhir² ney..ke upt tu rosak??slalu line cmtu naik ble dah lepas 1 jam..pg td sy test tgu dlm 10 mnit..line cmtu naik..+ve ke x tu ye..slalu lau line cmtu org ckp evapline.. sy tgu 10 mnit je td.. ??sy guna upt murah je tu.. bli on9..

Nak tanya
56 Các câu trả lời

Belum nampak lagi tu. Cuba test lagi minggu depan. Goodluck dear.

Try tunggu seminggu lg. Klau rasa ragu2 dgn PT online belilh dkt farmasi

2 line tu.. tp samar lg.. in sya allah ad rezeki.. cek lg seminggu..

sis tunggu lagi seminggu cek awal pagi insyaallah terang

Tggu minggu depan. Check skli lgi. Saya dlu awal2 xnmpk lgi.

Saya awal2 pn mcm tu,,lpas 2mnggu test bru terang

Ade tu sis. Cube keep test smpi naik 2 line. Sy mcm tu jgk.

Sy 5 hri lewat pn da test dear...tp naik terang line nye...

Mcm ade samar²..cuba test dlm seminggu lg..test awl pagi

Sekarang sya pregnent dh 17minggu lebih... Alhamdulillah