Travel Penang to Kl

Salam mommy. Saya buntu . Sy ad sejarah gugur. Sekrang dh msuk 23 week, boleh tak nk travel . Tolong shre pendapat 😭 #bantusharing #firstmom

3 Các câu trả lời

Saya ada sejarah gugur jgk 1st pregnancy. Masa 2nd pregnancy kerap travel balik kampung. Dari seremban - kedah. Sampai 36 weeks pun travel lg. 😅 Alhamdullillah ok. Cuma kena kerap berhenti utk ke toilet & regangkan kaki sikit.

Boleh.. setahu saya, kalau naik ape2 kenderaan dlm jangka mase panjang nk sampai ke destinasi tu, kena berhenti berehat juga dlm 2 jam.. utk peredaran darah elok..

boleh. 20w+ kandungan dah kuat. just kena byk benti rehat kalau jem karang sakit pinggang pulak yaa

2y trước

Baikkk. Terimakasihhhh yaa