Baby kick kat bawah pusat

Salam mommy nak tanya, normal ke kndungan dh 7 bulan tp rasa baby kick dkat bawah je tak naik atas pun..act apa yg kita rasa tu, dia tendang ke dia siku ke apa? Tp rasa kat bawah pusat je betul2 atas kemaluan..

2 Các câu trả lời

maybe baby awak kepala dia da dekat bawah puan , macam saya pun sama rasa ngilu kat bahagian bawah pastu kaki dia memang tidur kangkang kadang rasa senak je perut 😂

rasanya tu bukan kick tu. baby dah cuba2 turunkan badan dia ke "jalan" nak keluar nanti tu. betul2kan posisi

2y trước

uish yeke🤣okay faham2 ..seram pulak hahah