Muntahhhhhh

Salam mommy. Hrini saya genap 20 week. Pg td saya ad tukar ubat dari maltofer ke iron tablet yg KK punya tu. Tapi effectnya semua makanan yg saya makan harini seharian auto muntah. Adakah ubt itu tak sesuai atau saya akan mengalamai alahan semula. Ad sesiapa ecprcnce bnda yg sma tk 🥹 #firstmom

1 Trả lời

kalau zincofer mmg ramai mommy yg tak boleh nk telan. makan akan muntah balik. awak boleh inform nurse kk tmpt awak checkup. boleh cuba utk minta tukar ubat